Brilliant Simple voor Agrifac

De continue opdracht die het innovatieve Agrifac uit Steenwijk bij ons heeft neergelegd? Produceer onze producten zo efficiënt mogelijk, lever een productrange van hoge kwaliteit en help doorlopend mee deze te verbeteren. Een prachtige uitdaging waar we met veel passie op inzetten. In praktijk leveren we al jaren spuitbomen en onderdelen voor de gewasbeschermingsmachines.

Meer over het project voor Agrifac …

Constructiebedrijf
FP Metal Services case MCM

VAKMANSCHAP ZIT IN DE DETAILS

Frans Poepjes gaat met zijn bedrijf FP Metal Services voor de hoogste kwaliteit in interieurbouw. Een vakman pur sang die nooit genoegen neemt met minder. Zijn ervaring deed hij op in de scheepsbouw en daar is precisiewerk van cruciaal belang. Nog steeds maakt dit deel uit van zijn wekelijkse business.

Lees verder over FP Metal Services

ROOK EN MCM, ZUIVER IN DE SAMENWERKING

Hans Hessels van Rook pijpleidingbouw: “bij de eerste zoektocht naar een partner in metaal viel het ons op dat MCM scherp geprijsd is. Ze zijn competitief en weten waar ze over praten. De 3D tekeningen die we krijgen, kunnen we eenvoudig inpassen in onze ontwerpen richting de klant. Onze samenwerking is helder. Bovendien is Marknesse in de buurt en dat maakt het makkelijker om even langs te gaan om zaken af te stemmen.”

Meer over het project Rook …

Constructiebedrijf
Constructiebedrijf

SAMEN STRIJDEN TEGEN HET WATER

Michiel van den Noort was salesmanager, maar besloot een jaar of zes geleden het stuur om te gooien. Met het award winnende patent op een zelfregulerend waterkeringssysteem ging hij de boer op. Zijn missie: een oplossing aanreiken voor het groeiende probleem van extreme overstromingen. En dat lukt heel aardig. De combinatie van zakelijk en technisch inzicht biedt veel voordelen in een vakgebied dat draait om innovatie en daadkracht.

Lees verder over Hyflo…