Brilliant Simple voor Agrifac

De continue opdracht die het innovatieve Agrifac uit Steenwijk bij ons heeft neergelegd? Produceer onze producten zo efficiënt mogelijk, lever een productrange van hoge kwaliteit en help doorlopend mee deze te verbeteren. Een prachtige uitdaging waar we met veel passie op inzetten. In praktijk leveren we al jaren spuitbomen en onderdelen voor de gewasbeschermingsmachines.

Meer over het project voor Agrifac …

spuitboom aflassen MCM_MvdK
FP Metal Services case MCM

VAKMANSCHAP ZIT IN DE DETAILS

Frans Poepjes gaat met zijn bedrijf FP Metal Services voor de hoogste kwaliteit in interieurbouw. Een vakman pur sang die nooit genoegen neemt met minder. Zijn ervaring deed hij op in de scheepsbouw en daar is precisiewerk van cruciaal belang. Nog steeds maakt dit deel uit van zijn wekelijkse business.

Lees verder over FP Metal Services

ROOK EN MCM, ZUIVER IN DE SAMENWERKING

Hans Hessels van Rook pijpleidingbouw: “bij de eerste zoektocht naar een partner in metaal viel het ons op dat MCM scherp geprijsd is. Ze zijn competitief en weten waar ze over praten. De 3D tekeningen die we krijgen, kunnen we eenvoudig inpassen in onze ontwerpen richting de klant. Onze samenwerking is helder. Bovendien is Marknesse in de buurt en dat maakt het makkelijker om even langs te gaan om zaken af te stemmen.”

Meer over het project Rook …

Nieuwe goot Rook MCM Marknesse