Wij spreken metaal

Bij MCM is de menselijke factor van groot belang, juist in een industrie die draait om machines. De kracht van het team maakt dat we de kwaliteit kunnen leveren die we beogen. Iedereen is in dat proces even belangrijk. Dat blijkt wel uit het feit dat we al twee jaar op rij leerbedrijf van het jaar werden. Wij leggen de focus op zelfontplooiing, op eigen initiatief en het blijven verbinden van mensen en afdelingen. Meedenken wordt gestimuleerd, iedereen mag verbeteringen aandragen en er wordt naar geluisterd. Dat geldt zowel voor stagaires, uitzendkrachten en voor de mensen die al jaren bij MCM werken.

Constructie Flevoland

We groeien samen

De afgelopen jaren is MCM flink gegroeid en dat betekent dat we blijven optimaliseren. Daarin nemen we heel bewust de mensen mee. Medewerkers weten zelf vaak het beste wat er verbeterd kan worden in hun eigen werk. Deze aanpak biedt bovendien de mogelijkheid steeds specialistischer werk te doen, te focussen op een onderdeel. De één vindt dat prachtig, de ander zoekt liever de breedte. Die ruimte is er. We investeren dan ook doorlopend in de opleiding van de mensen en in talentontwikkeling. Een leven lang leren, daar geloven we in. En dat bewijzen we graag door de structurele samenwerking met o.a. Opleidingsbedrijf Metaal (OBM), ROC Friese Poort, Deltion en Windesheim.

Op zoek naar een team?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen MCM en denk je te passen binnen ons team? Stuur dan een mail naar PZ@mcmbv.nl en we nemen binnen 48 uur contact met je op. Wij bieden afwisselend werk en een goede sfeer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en zicht op een vaste aanstelling.

Neem een kijkje bij onze actuele vacatures of vraag naar operationeel directeur Hessel Reitsma.

Vacatures
Constructiebedrijf metaalbedrijf