Een betrouwbare constructie

Vanaf de start in 1992 zijn we met Machine Constructies Marknesse een betrouwbare partner voor machinebouwers in de regio. Stap voor stap hebben we de organisatie kunnen uitbouwen. We investeerden in nieuwe machines en meer bedrijfsruimte. De samenwerking tussen eigenaren Mark Hilderink en Cor van Vilsteren heeft gezorgd dat we met MCM konden groeien, door te blijven innoveren én aandacht te blijven geven aan de menskant.

Betrouwbaar metaalbedrijf

Gedreven in innovatie

De mens staat centraal en er wordt geïnvesteerd in de relatie, zowel met werknemers, als met leveranciers en onze klanten. Er is vertrouwen en kennis en behoeften worden gedeeld. Een lerende organisatie en ruimte voor eigen initiatief zijn dan ook cruciaal voor ons succes. Om die reden verwachten we als werkgever een leergierige en actieve houding van onze medewerkers. Door deze cohesie ontstaat de continue gedrevenheid in innovatie.

Maatwerkspecialist ben je samen

Als maatwerkspecialist is die intensieve samenwerking met alle ketenpartners van groot belang. Als klant gedreven partner bouwen we aan lange termijn relaties door het productieproces van onze opdrachtgevers centraal te stellen. De flexibele procesinrichting stelt ons in staat snel te reageren en voortdurend verbeteringen door te voeren, in product en proces. We doen dit graag op een prikkelende manier. We nemen initiatief en durven kritisch te zijn naar onze eigen rol en die van onze partners.

MCM Marknesse