ONBEPERKT IN PLAATWERK

Wij zijn elke dag in vorm | Plaatwerk bestellen
Specialist in plaatwerk ben je niet van de een op de andere dag. Er zijn talloze mogelijkheden in plaatbewerking en de investering in kennis, kunde en machinerie is dan ook van groot belang. MCM heeft zich als specialistisch metaalbedrijf sinds 1992 ontwikkeld als strategisch partner voor de machinebouw, bijvoorbeeld in de agrarische sector, de tuinbouw, de verpakkingsindustrie en de industriële automatisering. In de huidige productiehallen vervaardigt MCM hoogstaande onderdelen van zowel staal, RVS als aluminium.

Plaatwerk leverancier

Maatwerk als uitgangspunt

Op de afdeling plaatwerk maken we een grote diversiteit aan vormen vanuit rechthoekige platen van staal, RVS en aluminium, in verschillende maatvoeringen. Van kleine producten verzonden met een enveloppe, tot grote projecten die onze hal verlaten met zwaar transport. Daarbij zijn we zowel gespecialiseerd in seriewerk als in unieke enkelstuks projecten. Het materiaal, de dikte van de plaat en de gewenste vorm bepalen de uiteindelijke bewerkingsmethode en de machine. Samen bepalen we of het product onbehandeld of met het hoogste afwerkingsniveau wordt opgeleverd. Plaatwerk is maatwerk dus, altijd.

De regie in handen

Bij MCM willen we u vooral ontzorgen. Of het nu gaat om lasersnijden, machinaal afbramen, kanten, zetten of walsen. Wij zijn graag uw partner in metaal in plaatwerk, maar ook voor opdrachten op het gebied van verspaning en constructie. In onze productiehal van 9.500 m2 en samen met een aantal vaste partnerbedrijven voeren we iedere opdracht voor u uit. Wij houden de regie in handen zodat u verzekerd bent van de maximale kwaliteit. Plaatwerk bestellen? Waar kunnen we u mee helpen?

Plaatwerk MCM