ZORGVULDIG IN VERSPANING

Wij draaien er niet omheen
Een wezenlijk deel van ons dagelijkse werk bestaat uit de verspaning van metaal. Vakmanschap zoals we dat decennia hebben geperfectioneerd. Kennis en kunde die we van generatie op generatie hebben doorgegeven. We boren, tappen, zagen, frezen en draaien een enorme hoeveelheid metaal voor een ontelbare hoeveelheid toepassingen. Maatwerk, voor iedere klant, voor iedere opdracht.

Verspanen MCM

Steeds sneller, steeds nauwkeuriger

Naast vakmanschap spelen de machines een essentiële rol bij de productie. Door de jaren heen hebben we altijd geïnvesteerd in de nieuwste machines. Innovatie is leidend voor MCM. Waarom? Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In grotere oplages, in veiligheid, nauwkeurigheid en in snelheid. Onze computergestuurde verspaningsmachines bieden ongekende mogelijkheden. Voordelen waarvan u direct profiteert.

Verspanen

Van het frezen van zowel staal, aluminium als RVS met onze CNC-freesmachines tot aan het draaien, zagen en boren van staal, RVS en aluminium. Veel van onze opdrachten behelzen klein seriewerk. U kunt voor alle afmetingen en aantallen bij ons terecht. Doordat we beschikken over een uitgebreid machinepark kunnen we u ook van dienst zijn bij de meer complexe opdrachten en het grote plaatwerk. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Verspaning MCM