In vormen

Plaatbewerking? Dat doen we graag bij MCM! Als totaalpartner in metaal ontzorgen wij onze klanten van A-tot-Z! We noemen ons ook niet voor niets Partner in Metaal!

Wilt u uw metaalbewerking uitbesteden? Dan gaan we graag met u in gesprek. De meeste technieken hebben wij in eigen huis, denk hierbij aan Lasersnijden, machinaal afbramen, kanten, zetten en walsen.

Wist u dat wij naast plaatbewerking ook dé partner zijn om uw constructiewerk uitbesteden?

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden van MCM:

Lasersnijden
Met onze twee lasersnijders laseren wij 24/7 als het moet. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor buislasersnijden. Vraag naar de mogelijkheden!
6 kw. 3000×1500 mm
Maximale dikte staal, rvs, aluminium: 25 mm

Machinaal afbramen
Weg met vervelende bramen aan uw plaatwerk. Wij bramen op verzoek alles machinaal af.
Mogelijk voor staal, rvs, aluminium
Maximale breedte 1350 mm

Lassen uitbesteden
Plaatbewerking zetwerk

en hoeken

Kanten
Vele constructies bevatten gezet plaatwerk. Wij beschikken over meerdere kantbanken tot 3000 mm. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, waarmee kunnen we uw bedrijf verder helpen?

Maximale breedte L=3000 mm
Maximale tonnage 230 ton

Walsen
Platenwals maximaal L=2500×8 mm

Oppervlaktebehandeling
Om een langere levensduur te verkrijgen, kunnen producten een oppervlaktebehandeling krijgen. MCM werkt hiervoor nauw samen met toeleveranciers en houdt voor u de regie. Een metaalbewerkingen die u vele voordelen biedt!

Wist u dat MCM onderdeel is van het Innovatiecluster? Samen met onze partners zijn we altijd op de hoogte van de laatste technieken en stimuleren we studenten met passie voor techniek!