PASSIE VOOR DE CONSTRUCTIE

Wij bekijken het grotere plaatje
De complete constructie, de som der delen, dat is waar we het uiteindelijk allemaal om doen. Als constructiebedrijf met een lange historie in de machinebouw staan we direct aan als het gaat om constructiewerk. Al onze kennis en kunde worden ingezet om onze opdrachtgevers maximaal van dienst te zijn. Als constructiebedrijf bewerken we zowel RVS, staal als aluminium en zijn we in een grote verscheidenheid van industrieën actief. Denk aan producten en projecten voor de verpakkingsindustrie, de industriële automatisering, de food en logistieke sector, maar ook voor architectonische kunstwerken.

Constructie Flevoland

Bestellen met werktekening

Bij constructiebedrijf MCM investeren we continu in het optimaliseren van het proces. We maken het zo eenvoudig en duidelijk mogelijk voor onze opdrachtgevers. Van het 3D ontwerp tot een automatisch gegenereerde 2D-werktekening voor het  kanten bijvoorbeeld, gekoppeld aan ons ERP-systeem. Met dit ontwerp kunnen we direct aan de slag. Door deze digitalisatie van het productieproces werken we efficiënt en zonder risico op fouten richting een hoogwaardig eindproduct.

Betrouwbare partner in metaal

Betrouwbaar zijn, daar staan we voor bij MCM. Alleen dan kunnen we daadwerkelijk als partner in metaal opereren. Zowel voor opdrachtgevers die zelf lassen en draaien, als voor de organisaties die alle onderdelen uitbesteden. Met meer dan 25 jaar ervaring in metaal en een betrokken team van specialisten zijn we dagelijks met overtuiging aan de slag voor al die verschillende branches. We zijn trots op de constructies die we opleveren en de samenwerkingen die we hebben met al die bedrijven in Nederland. Hoe kunnen we u van dienst zijn als constructiebedrijf?

Constructiebedrijf Flevoland