KWALITEIT ZIT IN DE DETAILS

Frans Poepjes gaat met zijn bedrijf FP Metal Services voor de hoogste kwaliteit in interieurbouw. Een vakman pur sang die nooit genoegen neemt met minder. Zijn ervaring deed hij op in de scheepsbouw en daar is precisiewerk van cruciaal belang. Nog steeds maakt dit deel uit van zijn wekelijkse business.

FP Metal Services metaal partner MCM

MCM WAS EEN LOGISCHE STAP

Zowel opdrachten voor de beroepsvaart als de particuliere markt komen voorbij. Toch is hij de meeste tijd bezig met prachtige projecten in de interieurbouw, waarbij het aantal zakelijke en particuliere opdrachten elkaar niet veel ontlopen. Van de productie van indrukwekkende stalen deuren en scheidingwanden tot industriële tafelpoten en -frames en van complete balkons tot muizentrappen en balustrades.

“Als ze mijn shirt zien, dan rijden ze de heftruck met materiaal al naar buiten!”

Sinds 2018 werkt Frans voor zichzelf. MCM kende hij al via zijn vader die er ooit had aangeklopt voor een aanpassing aan zijn voertuig uit de Tweede Wereldoorlog. “Het was een logische stap om voor RVS en aluminium naar MCM te gaan, want het is dichtbij en bovendien kende ik Einjo al. MCM helpt me met plaat- en kantwerk en snij- en zetwerk. Het lassen doe ik altijd zelf. Dat kan niemand beter”, zegt Frans met een glimlach. “Gemiddeld kom ik één keer per maand bij MCM voor een aantal producten op maat en daarmee ben ik natuurlijk niet de grootste klant. Maar zo word ik altijd wel behandeld. Als ze mijn shirt zien, dan rijden ze de heftruck met mijn materiaal al naar buiten.”

Dartbordkast_FP Metal Service_partner MCM

DE ZEKERHEID DIE IK ZOEK

“Ik krijg altijd topkwaliteit en als er een keer iets aangepast moet worden, staan ze direct voor me klaar. Het zijn hele goeie gasten en ik voel me als klant echt serieus genomen. Ik teken de producten uit of lever een foto aan en krijg snel een werktekening en een offerte toegestuurd. Na de aanpassingen en het akkoord wordt er snel en flexibel opgevolgd. De prijs-kwaliteitverhouding is altijd goed en die zekerheid heb ik nodig voor mijn opdrachtgevers. Mede door MCM kan ik het precisiewerk leveren dat noodzakelijk is. We begrijpen elkaar.”