Om het bewustzijn van vitaliteit bij onze medewerkers te vergroten, organiseren wij jaarlijks de Fitweek. Afgelopen week was het weer zover en dus is het nu tijd voor een kleine terugblik.

 

Kick-off met teamuitje
De week begon met een leuk uitje naar Preston Palace in Almelo. Hier kon iedereen zijn eigen gang gaan; bowlen, poolen, zwemmen of karaoke. Voor iedereen was er wat te doen! Het was een zeer gezellige middag/avond!

Werken bij MCM

Kickbiken in de pauze

Op maandag ging de Fitweek dan echt van start. We hebben meerdere kickbikes geregeld. Iedere medewerker kan buiten een rondje steppen in de pauze. Goed om even op te frissen. De kickbikes werden veel gebruikt, gedurende de week! 

Zenuwspiraal in de kantine

Een uitdaging is ook goed voor iedereen! Daarom werd het personeel uitgedaagd om het op te nemen tegen een robot; wie is er behendig én stressbestendig? De Dobot bibberspiraal daagde de medewerkers uit en dat viel nog niet mee;).

Werken bij MCM

BHV-cursus

Het kan voorkomen dat er een ongelukje gebeurt binnen ons bedrijf. Groot of klein. Dan is het prettig als er voldoende mensen zijn die weten hoe ze moeten handelen. Tijdens de fitweek was er dan ook ruimte voor de BHV’ers om hun kennis weer op te frissen. Een leuke en leerzame avond!

Complimentendag

De woensdag van de Fitweek stond het in teken van complimentjes. Het is een kleine moeite, maar een groot gebaar. We vinden mentale gezondheid erg belangrijk en we stimuleren onze medewerkers zoveel mogelijk op een positieve manier.

Klimwand, werken op niveau

Op donderdag werden de medewerkers de hoogte in gestuurd door het beklimmen van een klimwand. Een leuke manier om krachten te meten tegen elkaar. Uiteraard onder goede begeleiding, want veilig werken gaat boven alles!

Opgeruimd en netjes

Deze hele week is er extra aandacht geweest voor orde en netheid. Kwaliteitsmanager Albert heeft op de verschillende afdelingen extra informatie gegeven over het belang van netjes werken. Ook zijn alle medewerkers uitgenodigd om een digitale cursus te volgen over dit onderwerp.

Op de fiets naar je werk

De hele week hebben we onze medewerkers gevraagd om extra op de fiets te komen. Dit stimuleert vitaliteit, zowel fysiek als mentaal. En het is best goed te doen! Iedereen die op de fiets naar het werk kwam of een rondje op de kickbike had gereden, ontving een heerlijk appeltaartpakket om het thuisfront ook mee te laten genieten.

We kijken terug op een zeer geslaagde editie van de Fitweek. Het geeft voldoening om te zien hoe fanatiek iedereen meedoet en hoe iedereen bezig is met zijn of haar eigen gezondheid. Alles in een goede sfeer. Daar doen we het voor!