We hebben genoten!

Op 5 en 6 november waren bezoekers welkom bij MCM om van dichtbij onze locatie en metaalbewerkingen te bekijken. Plaatwerk, verspaning en constructie verzorgen wij sinds juni 2020 in één ruimte van 10.000 m2.

In de nieuwe hal verlopen processen zo efficiënt mogelijk. Het optimaliseren van de interne logistiek is zichtbaar in de transportzone door het midden van de hal en in de Automatic Guided Vehicles die materialen verplaatsen tussen de afdelingen.

Op de nieuwe locatie schenken we aandacht aan de werkomstandigheden van de medewerkers ten aanzien van transparantie, klimaat, geluid en luchtkwaliteit. Hierdoor kan ieder zich thuis voelen, prettig werken en geprikkeld worden iets nieuws te leren.

Tijdens de open dagen konden bezoekers op elke afdeling een QR-code scannen. Daarmee activeerden zij een filmpje waarin een medewerker hen in het kort liet zien wat er op deze afdeling gebeurt. Alle filmpjes zijn te bekijken via deze link. Ga er even voor zitten, want het duurt zo’n tien minuten!

Wij ontvingen tijdens de open dagen zo’n 2000 bezoekers. Door de grote ruimte konden zij zich goed verspreiden door de hal. Hartelijk dank voor alle belangstelling. Dank ook aan een aantal klanten die hun eindproducten ter beschikking stelden zodat bezoekers konden zien waar de halffabricaten van MCM terecht komen. Via de foto’s kunt u een impressie krijgen van de open dagen.

Enthousiast geworden om ook bij ons te komen werken? Check de vacatures!