Welkom in de wereld van metaaltechnologie, waar innovatie, vakmanschap en toewijding samenkomen om onze maatschappij te verrijken. We dragen dan ook graag bij aan de landelijke ‘Metaaltechnologie, Maakt je wereld’ campagne van de Koninklijke Metaalunie.

Waarom deze campagne?
Deze campagne is ontstaan uit de behoefte om de onmisbare rol van de metaalsector in Nederland onder de aandacht te brengen. Uit recent onderzoek blijkt dat slechts 18% van de Nederlanders bekend is met onze sector, terwijl we elke dag werken aan essentiële oplossingen die ons dagelijks leven verbeteren. Of het nu gaat om geavanceerde technologieën of traditioneel vakmanschap, achter elk bedrijf schuilt een verhaal van toewijding en expertise.

Wat houdt de campagne in?
De campagne “Metaaltechnologie, maakt je wereld” is een meerjarig initiatief dat zich richt op het vergroten van de zichtbaarheid van onze sector en het aantrekken van nieuw talent. De eerste fase van de campagne, gelanceerd op 16 april, concentreert zich op het tonen van de onmisbaarheid van de sector aan Nederlanders.

Wat willen we overbrengen?
Elke dag zetten gepassioneerde vakmensen in de metaaltechnologiesector zich in om slimme oplossingen te creëren die ons dagelijks leven gemakkelijker maken. Of het nu gaat om kleine ambachtelijke bedrijven of middelgrote innovatieve ondernemingen, zij zijn trots op hun werk omdat ze weten dat het van onschatbare waarde is voor Nederland en voor iedereen.

Blijf op de hoogte van de campagne via onze website en sociale media. Wil je deel uitmaken van deze dynamische sector? Bekijk dan onze vacaturepagina voor de carrièremogelijkheden bij MCM Marknesse. Samen bouwen we aan een betere toekomst met metaaltechnologie.